Genieten met uw hond 

Bij Camping de Duinhoeve geniet ook uw trouwe viervoeter. Ga er lekker tussenuit met uw hond en geniet samen van het bos of het strand! Op de delen 3000, 4000, 5000, 6000 en 7000 van de camping zijn honden toegestaan, wel dienen honden altijd aangelijnd te blijven. In de verhuurchalets type Zeeland, Bosdier en type Schelp zijn honden welkom. Daarnaast mogen honden ook mee in alle Duinlodges.

 Alle voordelen op een rijtje 

  • uitlaatplaatsen aan de rand van de camping
  • dispensers met hondenzakjes op de camping
  • hondvriendelijke horeca - bestel eens een alcoholvrij kwispelbiertje 
  • hondvriendelijke verhuuraccommodaties 
  • 1, 2 en zelfs 3 honden zijn per locatie toegestaan
  • bosrijke omgeving
  • hondenstrand op loopafstand van de camping

Strandwandeling 

In de weide omgeving zijn honden het hele jaar toegestaan op het strand. Vanaf de camping loopt u via het Duinhoevepad door de Verklikkerduinen. Bij strandovergang Duinhoevepad kunt u lekker uitwaaien terwijl de hond kan ravotten. Vanwege het belang van dit natuurstrand als broedplek voor zeldzame vogelsoorten, moeten honden in de periode tussen 1 april en 15 september op het Verklikkerstrand altijd aangelijnd zijn. Voor de overige stranden op Schouwen-Duiveland geldt nog steeds dat honden tussen 1 mei en 1 oktober voor 10 uur en na 19 uur los mogen lopen. Buiten de genoemde periodes mogen honden op alle stranden los lopen.

Buiten de bebouwde kom

Hier mag uw hond loslopen tenzij dit voor een gebied anders is bepaald en er rekening wordt gehouden met de Wet Natuurbescherming. In het voorste deel van het Gadrabos langs de Vroonweg mogen loslopende honden mee net als bij ’t Lapje aan de achterzijde van het Gadrabos. In Boswachterij Westerschouwen mogen honden los tussen de bosrand en het ruiterpad bij de Adriaan van der Weijdeweg bij Westenschouwen. In de overige natuurgebieden zijn honden vaak wel toegestaan maar is het verplicht de honden aangelijnd te houden.

Nieuwsbrief inschrijven