Uw eigen plekje aan zee

Interesse in een nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet? Grenzend aan de duinen van Burgh-Haamstede biedt Camping de Duinhoeve diverse jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. Camping de Duinhoeve is in 2021 geopend van 12 februari tot en met 31 december. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de jaarplaatsen, neem dan contact op met mevrouw Boot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbod jaarplaatsen

Op dit moment zijn er helaas geen vrije plaatsen beschikbaar. Indien er plaatsen vrij komen voor 2021 zullen wij dit op onze website bekend maken, inschrijven op een wachtlijst is op dit moment niet mogelijk.

  • Plaatshuur 2021 cat. A € 2515,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2021 cat. B € 3115,- exclusief toeristenbelasting en verbruik gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2021 cat. C € 3735,- exclusief toeristenbelasting en verbruik gas, elektra en water.

Aanbod gebruikte stacaravans

De caravans/chalets die op dit moment in verkoop bemiddeling zijn, worden als eerste aan de mensen op de wachtlijst aangeboden. Aangezien de wachtlijst momenteel lang is, zijn er geen nieuwe inschrijvingen mogelijk, nieuws hierover komt op onze website. Download hier onze plattegrond

Villapark Duinrijk

Vanaf 2020 is Villapark Duinrijk geopend een uniek duinlandschap met daarin 66 luxe villa’s gecreëerd. Meer informatie over Villapark Duinrijk vindt u op www.villaparkduinrijk.nl.

 

Nieuwsbrief inschrijven