Uw eigen plekje aan zee

Interesse in een nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet? Grenzend aan de duinen van Burgh-Haamstede heeft Camping de Duinhoeve diverse jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. Camping de Duinhoeve is in 2022 geopend van 11 februari tot en met 31 december. Verhuur is toegestaan, met een maximum van 4 weken per jaar. Op de velden 1000 en 2000 zijn geen honden toegestaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de jaarplaatsen, neem dan contact op met mevrouw Boot via het mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanbod jaarplaatsen

Op dit moment zijn er geen vrije plaatsen beschikbaar zodra er iets beschikbaar komt wordt dit op onze website vermeld. Inschrijven op een wachtlijst is niet mogelijk.

  • Plaatshuur 2022 cat. A € 2565,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2022 cat. B € 3175,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.
  • Plaatshuur 2022 cat. C € 3800,- exclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, elektra en water.

Aanbod gebruikte stacaravans:

 

Te koop op plaats 4018

Corsica Bungalow van bouwjaar 2010.
Caravan heeft 2 slaaplamers en is voorzien van dubbel glas,
wordt aangeboden met mooie tuin, terras en blokhut

Bij interesse kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Download hier onze plattegrond

Villapark Duinrijk

Vanaf 2020 is Villapark Duinrijk geopend, een uniek duinlandschap met daarin 66 luxe villa’s gecreëerd. Meer informatie over Villapark Duinrijk vindt u op www.villaparkduinrijk.nl.

 

 

Nieuwsbrief inschrijven