Geniet van extra comfort

Op onze camping bieden wij u naast mooie staanplaatsen ook eersteklas huuraccommodaties aan die speciaal zijn afgestemd op gebruik door gezinnen. De verhuuraccommodaties bevinden zich op de mooiste plekjes en zijn van alle gemakken voorzien. Hier heeft u de keuze tussen houten Duinlodges, moderne chalets en een ruime vakantiewoning met tuin. Of toch liever een vakantiehuis voor eigen gebruik? Bekijk ons aanbod of laat u telefonisch of per e-mail adviseren door onze receptiemedewerkers.

Duinlodges

Deze trekkershutten zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het vrije gevoel van kamperen, maar met de luxe van een accommodatie.

Duinlodges

Chalet Vogel

Chalet type Vogel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke tijd samen. Genieten van het prachtige Schouwen-Duiveland met het bos, duinen én strand om de hoek.

Chalet Vogel

Chalet Schelp

Kamperen met iets meer comfort en misschien ook uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in chalet Schelp! Hier ervaart u de gemoedelijkheid van een camping, maar wel in een chalet met eigen tuin.

Chalet Schelp

Chalet 6p.

In dit 6-persoons chalet kunt u ideaal overnachten met het hele gezin! Vakantie in één van onze chalets betekent de charme van de camping gecombineerd met het fijn comfort van een accommodatie.

Chalet 6p.

Vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Vakantiewoning

Verkoop chalets

Uw eigen plekje op Camping de Duinhoeve? Bekijk het overzicht van mooie nieuwe en gebruikte stacaravans. Camping de Duinhoeve heeft altijd een actueel aanbod.

Verkoop chalets

Nieuwsbrief inschrijven