Duinlodges

Wakker worden met het geluid van fluitende vogels op de achtergrond, zonder in te leveren op comfort. De Duinlodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie.

Duinlodges

Chalet Vogel

Chalet type Vogel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke tijd samen. Genieten van het prachtige Schouwen-Duiveland met het bos, duinen én strand om de hoek.

Chalet Vogel

Chalet Schelp

Kamperen met iets meer comfort en misschien ook uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in chalet Schelp! Hier ervaart u de gemoedelijkheid van een camping, maar wel in een chalet met eigen tuin.

Chalet Schelp

Chalet Zeeland

Op zoek naar een 6-persoons chalet? In type Zeeland kunt u ideaal overnachten met het hele gezin! Vakantie in één van onze chalets betekent de charme van de camping gecombineerd met het fijn comfort van een accommodatie.

Chalet Zeeland

Vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Vakantiewoning

Verkoop chalets

Uw eigen plekje op Camping de Duinhoeve? Bekijk het overzicht van mooie nieuwe en gebruikte stacaravans. Camping de Duinhoeve heeft altijd een actueel aanbod.

Verkoop chalets

Nieuwsbrief inschrijven