Over Camping de Duinhoeve

Iedereen voelt zich thuis en uit op Camping de Duinhoeve. Genietend van de zon of van het tikken van de regen op het tentdoek, bij ons bent u een met de natuur. Het gevoel van ruimte overheerst. Kamperen zoals het bedoeld is, met een heerlijk ruime en groene plek en modern sanitair.

Verse broodjes bij de supermarkt, een speeltuin voor de kinderen, een heerlijk restaurant en het strand op loopafstand… dat is toch alles wat u nodig hebt? 

Ook is er een jacuzzi en sauna die u prive kunt gebruiken – heerlijk om te ontspannen, alleen of samen. Het hoge voorzieningenniveau in Burgh-Haamstede zorgt voor een compleet aanbod van faciliteiten. Kamperen in Zeeland bij Camping de Duinhoeve is een slimme keus. We zijn groter dan menig andere camping, maar blijven knus, gezellig en toegankelijk. 

Ons gastvrije team

Team de Duinhoeve staat voor u klaar! Gastvrijheid is ons op het lijf geschreven en we zorgen er dan ook met zijn allen voor dat u een fantastisch verblijf hebt!

 

Lees meer over ons krachtig team

Impressie

Meer zien van Camping de Duinhoeve? Bekijk dan gauw de impressie van onze camping!

Een impressie over de camping

Geschiedenis

De naam ‘De Duinhoeve’ bestaat nu ongeveer 250 jaar, maar het is niet altijd een camping geweest. Sinds 1950 is de camping een officieel kampeerterrein. Al jarenlang komen er veel gasten genieten van de mooie plaatsen en prachtige omgeving.

Lees meer over de geschiedenis

Nieuwsbrief inschrijven