Hier aan de kust

De Zeeuwse kust! Kamperen in Zeeland bij Camping de Duinhoeve is een slimme keuze. Ondanks de grootte van de camping, blijven we knus en toegankelijk. De locatie in het Natura 2000-gebied 'de kop van Schouwen', maakt de camping tot een populaire vakantiebestemming die plezier aan zee combineert met activiteiten en faciliteiten om geweldige vakantieherinneringen te creƫren. Iedereen voelt zich hier thuis!

Openingstijden

Bekijk hier alle actuele openingstijden van de camping en faciliteiten zoals de horeca, supermarkt "Duinshop", wasserette en waterspeeltuin het "Spetterparadijs".

Openingstijden

Tarieven

Benieuwd naar de prijzen van onze camping? Klik hier voor onze kampeer- en accommodatie tarieven! Ook de prijzen van de diverse seizoen arrangementen en jaarplaatsen vindt u hier.

Tarieven

Parkplattegrond

Camping de Duinhoeve is een grote familiecamping, met in totaal zo'n 1500 plaatsen, onderverdeeld in verhuur accommodaties, toeristische kampeerplaatsen, seizoenplaatsen en jaarplaatsen. Klik hier om de plattegrond te bekijken en zie waar uw favoriete vakantiestek gelegen is!

Parkplattegrond

Ontdek de regio

De natuur in Zeeland is grotendeels gevormd door de zee, wat prachtige en dynamische natuurgebieden oplevert. Ook het strand is nooit ver weg. Met een beetje geluk spot u hier de zeehonden, lekker luierend op een zandbank.

Ontdek de regio

Voor uw viervoeter

Wilt u heerlijk een weekendje weg uw huisdier? Bekijk hier ons aanbod kampeerplaatsen en accommodaties, waar uw hond toegestaan is. In de omgeving kunt u heerlijk uitwaaien op het strand of wandelen door het bos.

Voor uw viervoeter

FAQ

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen!

FAQ

Nieuwtjes

We houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws over Camping de Duinhoeve. Bovendien zijn we zelf ook wel eens in het nieuws! Hier vindt u onze nieuwtjes en media-optredens.

Nieuwtjes

Geschiedenis

De historie van het terrein gaat terug naar eind 17e, begin 18e eeuw. Er is al veel veranderd gedurende de 250 jaar dat de naam De Duinhoeve bestaat. Hier leest u hoe het ooit begon.

Geschiedenis

Ontmoet het team

Maak kennis met de personen achter Camping de Duinhoeve. Samen zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft!

Ontmoet het team

Vacatures

Op zoek naar een vaste baan of vakantiewerk binnen de veelzijdige recreatiebranche? Dan is werken op de Duinhoeve misschien wel wat voor u! Wij bieden geregeld vacatures op verschillende afdelingen.

Vacatures

Nieuwsbrief inschrijven