Seizoen 2019

Op een seizoenplaats bij Camping de Duinhoeve kunt u het hele kampeerseizoen lang genieten van een prachtige plek! Slechts één keer plaatst u uw caravan op uw seizoenplaats dichtbij zee en het bos. Seizoen 2019 is van donderdag 28 maart tot zondag 27 oktober 2019. Omdat wij u graag persoonlijk advies willen geven zodat u de juiste keuze kunt maken kunt u een seizoenplaats niet online boeken. Graag mailen wij u een overzicht met de vrije seizoenplaatsen. Neem hiervoor contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Standaard Seizoenplaats

Een standaardplaats is een kampeerplaats van 80-100 m², voorzien van een stroomaansluiting van 10 A op de plaats en gratis WiFi. In de buurt van de plaats is een watertappunt te vinden. Uw auto kunt u naast het seizoenveld parkeren. De velden zijn autovrij. Ook het sanitair gebouw is dicht bij de seizoenvelden gelegen. Een standaardseizoenplaats boekt u al vanaf € 1815,00 inclusive elektra. Exclusief in de prijs is de toeristenbelasting van € 266,00. In totaal betaalt u voor een standaard plaats € 2081,00.

Comfort Seizoenplaats

Een comfortplaats is een kampeerplaats van 80-100 m², voorzien van een stroomaansluiting van 10 A op de plaats en gratis WiFi. Daarnaast heeft de plaats een extra aansluitingen voor water-, riolering en kabeltelevisie (digitaal). Veel van onze comfortplaatsen zijn beschermd door een heg aan de zijkanten van de plaats. De plaatsen zijn autovrij. In de omgeving van de kampeerplaats kunt u de auto parkeren. Een comfort-seizoenplaats boekt u al vanaf € 1840,00. De toeristenbelasting is € 266,00 en tevens betaalt u een voorschot van € 100,00 voor elektra- en waterverbruik, welke aan het einde van het seizoen wordt verrekend met een energienota. In totaal betaalt u voor een comfortplaats € 2206,00.

Een winterstalling nodig voor uw caravan?
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden en de prijzen.

Een seizoenplaats voor 2020?
Heeft u interesse in een seizoenplaats voor het seizoen 2020? Dan kunt u uw gegevens laten noteren op de wachtlijst-2020, dan wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen naar 2020 toe. Graag ontvangen wij uw gegevens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief inschrijven