Alle seizoenen aan zee

Op zoek naar een camping vlakbij het strand en de zee? Bij Camping de Duinhoeve bieden wij diverse kampeerplaatsen geschikt voor langere periodes. Omdat we u graag persoonlijk advies willen geven zodat u de juiste keuze kunt maken, kunt u de onderstaande arrangementen niet online reserveren. Bent u ge├»nteresseerd in een (deel)seizoenplaats, bel dan met onze receptie op +31 (0) 111-651562 of stuur ons een e-mail. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Seizoenplaatsen

Op de ruime seizoenplaatsen kampeert u het hele seizoen aan de prachtige Zeeuwse kust. Alle seizoenplaatsen voor kampeerseizoen 2021 (25 maart - 31 oktober 2021) zijn momenteel al geboekt. De meeste plaatsen worden meerdere jaren op rij verhuurd aan dezelfde familie, dus er zijn maar een aantal plaatsen per jaar. Mocht er toch nog een plaats vrijkomen komt dit op de website te staan.

Voorseizoen

Het voorseizoen 2021 kamperen op een kindvriendelijke camping in Zeeland?De laatste jaren is het in het voorseizoen prachtig weer, dus extra aantrekkelijk om een voorseizoen te boeken! Het voorseizoen loopt van 25 maart - 20 juni 2021. Ook is het mogelijk om een voorseizoen XL arrangement te boeken waarbij u het arrangement verlengd tot 3 juli 2021.

Naseizoen

Voordelig kamperen tijdens het naseizoen 2021! In het naseizoen geniet u van in alle rust van de camping en omgeving. Het is niet voor niets dat steeds meer kampeerders besluiten niet alleen hun zomervakantie hier door te brengen, maar ook een deel van de herfst. Het naseizoen arrangement start op 28 augustus en loopt tot 31 oktober 2021.

Winterseizoen

Ook kamperen in het winterseizoen is mogelijk! Het arrangement winterkameren 2021 loopt van 31 oktober 2020 tot 25 maart 2021. Heeft u alleen een winterstalling nodig voor uw caravan? Ook dit is mogelijk. De actuele prijzen vindt u bij de tarieven.

Nieuwsbrief inschrijven