Overzicht faciliteiten

Met een breed scala aan faciliteiten bent u bij Camping de Duinhoeve verzekerd van een geweldige vakantie. ’s Ochtends croissantjes halen in de Duinshop. Beleef waterpret in het spraypark of leef je uit in één van de speeltuinen. De omgeving verkennen? Huur dan een fiets en geniet van de prachtige regio. Jong én oud zullen hier een geweldige tijd beleven!

Park faciliteiten

De waterspeeltuin het "Spetterparadijs" is speciaal voor kinderen. Zij kunnen hier naar hartenlust spetteren en glijden! De waterspeeltuin is centraal gelegen met een aansluitend terras, zodat u een oogje in het zeil kunt houden terwijl de kids lekker spetteren.
Schouwen-Duiveland is voor fietsers een waar paradijs! Bij Horeca de Duinhoeve verhuren we dames e-bikes, damesfietsen, kinderzitjes en kinderfietsen. Ook verhuren we extra grote bolderwagens, handig voor een dagje naar het strand!
Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam een afwisselend programma. Begin de dag met een dansje, knutsel een vogelhuisje of doe mee met het voetbaltoernooi. De dag wordt altijd afgesloten met de "Loek en Lot" theatershow en een spannende of sportieve activiteit.
Honden zijn op de kampeervelden en huuraccommodaties in gebied 1000 en 2000 niet toegestaan. In gebied 3000 - 7000 zijn honden van harte welkom, ook in de (verhuur) accommodaties op dit deel van de camping. Op de camping moeten honden altijd aangelijnd zijn. Voor 'ongelukjes' zijn er verspreid op de camping DepoDog dispensers te vinden.
Op de toeristische kampeerplaatsen kunt u gratis gebruik maken van een uitstekend Wi-Fi netwerk. De verhuuraccommodaties zijn voorzien van een eigen modem. Op de vaste jaarplaatsen kunt u internet verkrijgen via een abonnement, te bestellen via de receptie.
Voor al uw vragen over de camping en de omgeving kunt u terecht bij de receptie. We helpen je graag verder!
Buiten het kampeerseizoen om is het mogelijk uw caravan op de camping te stallen. Meer informatie hierover vindt u bij de receptie. Gedurende het kampeerseizoen is het stallen van een caravan niet mogelijk.
Direct vanaf de camping heeft u toegang tot diverse fiets- en wandelroutes. Middels het fietsknooppuntensysteem of wandelknooppuntensysteem kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen, deze kaarten zijn te koop bij de receptie.
Na een leuke dag met nieuwe vakantie vrienden kunnen tieners (12+) lekker chillen in de "Pitt". Deze mini bios is voorzien van Wi-fi en een Smart TV met Netflix en diverse televisiezenders.
Overal op het park vindt u vuilnisbakken. Onze afvalbakken worden dagelijks geleegd. We hebben één centraal recyclingpunt op het park. Hier kunt u papier, glas en huishoudelijk afval weggooien. De groenafvalinzameling vindt u naast de vakantiewoning.
In de "Duinshop" vindt u alles wat u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben. Iedere dag verse broodjes, leuke aanbiedingen, zwemkleding, vlees voor uw barbecue en het is zelfs mogelijk er koelblokken te huren.
Lekker en betaalbaar uiteten kan bij de Horeca de Duinhoeve! Centraal gelegen vindt u deze horecavoorziening met restaurant en gezellige bar. Hier kunt u terecht voor koffie met gebak of een uitgebreid diner. Bij mooi weer geniet u op het zonnige terras van een heerlijk hapje en drankje. Gedurende het seizoen worden hier verschillende thema avonden georganiseerd. Meer informatie hierover vindt u bij 'entertainment'
Bij de snackbar van de Duinhoeve kunt u genieten van een ruim aanbod aan lekkere snacks, frietjes, frisdrank en heerlijk ijs. U kunt uw maaltijd meenemen of ervan genieten op het terras. Er is keuze genoeg voor iedereen!
Camping de Duinhoeve beschikt over meerdere Ecotap laadstations om uw elektrische auto op te laden. Op het openbare parkeerterrein staat een laadpaal geschikt voor 2 auto's. Ook bij de horeca en op het campingterrein staan nog 2 laadpalen met beide capaciteit voor 2 auto's.
Bij de ingang van de camping ligt de grote speeltuin met de prachtige air trampoline! Er zijn verschillende kleine speeltuinen verspreid over de camping, aangegeven op de kaart met een wipsymbool.
De indoorspeeltuin Ut Knienol kunnen kinderen naar hartenlust spelen, zo is er o.a. een ballenbak, verscheidene speeltoestellen met een touwbrug. Klauteren, klimmen, glijden en ravotten. Een bezoek aan Ut Knienol is een feest! Entree is tegen betaling.
Naast informatie over de camping kunt u bij de receptie ook terecht voor ansichtkaarten, wandelroutes, fietsroutes, souvenirs en leuke hebbedingetjes. Uw eurostekker vergeten? Ook deze zijn te koop bij de receptie!

Sanitaire voorzieningen

Heerlijk wegdoezelen in een tweepersoons bad voorzien van massagejets. De jets zorgen voor een ultieme ontspannende ervaring. Er zijn in totaal 2 ruimtes, beide privé ruimtes zijn voorzien van een groot bad en een inloopdouche.
Het "Krukelstrand" is gethematiseerd sanitair speciaal ingericht voor kinderen. Douches zijn van een verhoging, handen wassen is makkelijk door de verlaagde wastafels. Ook kunnen kinderen hier zelfstandig naar het toilet, door een kleine variant van de gewone WC.
Op de camping kunt u gratis gebruik maken van de sanitair gebouwen inclusief gebruik van (warm) water. In de gebouwen vindt u alle standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches, afwasruimtes en ruimtes voor het storten van het chemisch toilet.
Stoom afblazen in de sauna, helemaal privé. Daarna een koude douche (of een warme) en even relaxen in een van de relaxstoelen, ook dat kan bij ons. Onze sauna kunt u via de receptie huren voor anderhalf uur, of langer.
Even snel een wasje draaien tijdens uw vakantie? Camping de Duinhoeve beschikt over een wasserette waar u gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Ook vindt u in de wasserette een strijkplank met strijkijzer.
Voor mindervaliden zijn er in de toiletgebouwen (omgeving 1000-2000 en 3000) speciale sanitaire voorzieningen ingericht. Het sanitair is gesloten en alleen toegankelijk met een sleutel. Bij de receptie ontvangt u tegen borg een sleutel.
Wij bieden ook enkele privé badkamers aan. De ruime badkamers zijn te vinden in alle toiletgebouwen en zijn voorzien van een wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad.

Nieuwsbrief inschrijven