Genieten begint hier..

Op loopafstand van het strand en de duinen vindt u onze ruim opgezette familiecamping. Of het nu is voor een weekend of een lekker lange vakantie. Hier kunt u intens genieten van het Zeeuwse buitenleven! Heerlijk fietsen in een groene omgeving of een van de pittoreske dorpjes bezoeken, het kan allemaal vanuit Camping de Duinhoeve.

Wij zijn een familiecamping en accepteren daarom geen boekingen van (alleenreizende) jongeren. Groepen volwassenen mogelijk in overleg. 

Kampeerplaatsen

Camping de Duinhoeve heeft verschillende mogelijkheden om te kamperen, ook uw hond is op veel plaatsen van harte welkom! Zo zijn er standaardplaatsen met of zonder elektriciteit, comfortplaatsen en comfortplaatsen XL. De standaardplaatsen en comfortplaatsen zijn tussen de 80-100 m² en de comfortplaatsen XL zijn zelfs 140 m².

Bekijk kampeerplaatsen

Camperplaatsen

Buitengewoon genieten met uw camper in Zeeland? Op Camping de Duinhoeve hebben wij meerdere camperplaatsen! U kunt hier met uw camper gemakkelijk in en uit rijden en ze liggen centraal op de camping. 

Bekijk camperplaatsen

Seizoenplaatsen

Wanneer u een heel seizoen lang buitengewoon wilt genieten van een verblijf op Camping de Duinhoeve, bieden wij seizoenplaatsen aan. Het seizoen is in 2019 van 28 maart tot 27 oktober en u heeft de keuze uit een standaardplaats of een comfortplaats.

Bekijk seizoenplaatsen

Vaste plaatsen

Op zoek naar een vaste plaats voor een stacaravan of chalet op een prachtige camping in Zeeland? Op Camping de Duinhoeve hebben we nog een aantal mooie vaste plaatsen beschikbaar! 

Bekijk vaste plaatsen

Nieuwsbrief inschrijven