Luxe kamperen in een avontuurlijke duinlodge! 

De ideale basisovernachting voor een kort verblijf of om al fietsend de Zeeuwse polders te ontdekken. De duinlodges bieden het gevoel van kamperen met de luxe van een eigen accommodatie. Wij bieden twee varianten aan (zie onder). De duinlodges staan verspreid over twee veldjes en zijn hierdoor ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend. Op het veld staan enkele picknicktafels voor algemeen gebruik. Het veld van de duinlodges is geheel autovrij, op steenworp afstand kunt u parkeren. In de duinlodges zijn ook huisdieren van harte welkom!

Duinlodge L

De duinlodge L is ingericht voor twee personen. Ook met drie of vier personen kunt u hier prima verblijven. Naast een tweepersoonsbed (140×200) heeft de duinlodge namelijk nog een slaapbank (140×200). Indien u een duinlodge L voor drie of vier personen wilt reserveren, kunt u dit aangeven bij opmerkingen in het reserveringssysteem. Wij zullen per persoon per nacht €3,60 logeekosten in rekening brengen. De duinlodges zijn standaard voorzien van twee dekbedden en vier kussens, indien er personen bij komen dient u zelf een extra dekbed en kussen mee te nemen. Linnen en handdoeken zijn niet standaard aanwezig, deze kunt u reserveren bij de receptie. 

De duinlodge L beschikt over een zithoekje, kitchenette met benodigdheden, een koelkast en tweepits kookplaat, elektrische verwarming, een eigen toilet en gratis WiFi. De duinlodge heeft geen eigen douche. Op loopafstand vindt u het sanitairgebouw met Krukelstrand (kindersanitair). Onder het afdakje staat een tweepersoons tuinset voor u klaar.

Klik hier om de gehele inventaris van de duinlodge L te bekijken. 

Duinlodge XL

De duinlodge XL is zoals de naam al doet vermoeden ruimer opgezet en is bij uitstek geschikt voor vier personen. De duinlodge XL heeft een tweepersoonsbed (140×200) en een stapelbed (2x80×200). Er zijn standaard vier dekbedden en vier kussens aanwezig. Linnen en handdoeken zijn niet standaard aanwezig, deze kunt u reserveren bij de receptie. 

De duinlodge XL beschikt over een eethoek, kitchenette met benodigdheden, een koelkast en tweepits kookplaat, elektrische verwarming, een eigen toilet en gratis WiFi. De duinlodge heeft geen eigen douche. Op loopafstand vindt u het sanitairgebouw met Krukelstrand (kindersanitair). Op het vlonder van de duinlodge staat een tuinset voor u klaar – hier kunt u lekker buiten eten, lezen of een spelletje spelen. Het schaduwdoek wordt afhankelijk van de weersomstandigheden opgehangen.

Klik hier om de gehele inventaris van de duinlodge XL te bekijken. 

 

Boek hier uw Duinlodge!

Nieuwsbrief inschrijven