Het gevoel van kamperen, met de luxe van een eigen accommodatie, dat kan in onze avontuurlijke duinlodges! 

Deze duinlodges staan gezellig bij elkaar op een open veld. Er zijn 2 varianten, de L en de XL versie, in beide versies is ook uw huisdier van harte welkom!

De duinlodges beschikken over een keukentje met benodigdheden, een koelkast en tweepits kookplaat, comfortabele bedden, een eigen toilet en gratis WiFi. De duinlodges hebben geen eigen douche. Op loopafstand vindt u het sanitairgebouw met Krukelstrand (kindersanitair). 

De lodges zijn voorzien van kussens en dekbedden. Linnen- en handdoekenpakketten zijn niet standaard aanwezig. Maak uw vakantie compleet en reserveer een linnen- en handdoekenpakketten bij de receptie. Ook bieden wij de optie aan om het bed vooraf op te maken. Buitengewoon genieten! 

Duinlodge L

De duinlodge L is ingericht voor twee personen. Maar ook met drie of vier personen kunt u prima verblijven in de duinlodge L. Naast een tweepersoonsbed (140×200) heeft de duinlodge nog een slaapbank (140×200). Indien u een duinlodge L voor drie of vier personen wilt reserveren, kunt u dit aangeven bij opmerkingen in het reserveringssysteem. Er zijn standaard twee dekbedden aanwezig, indien er personen bij komen kunt u extra dekbedden huren bij de receptie of deze zelf meenemen. 

Klik hier om de inventaris van de duinlodge L te bekijken. 

Duinlodge XL

De duinlodge XL is zoals de naam al doet vermoeden ruimer opgezet en is bij uitstek geschikt voor 4 personen. De duinlodge XL heeft een tweepersoonsbed (140×200) en een stapelbed (2x80×200). Op het vlonder van de duinlodge staat een tuinset voor u klaar – hier kunt u lekker buiten eten, lezen of een spelletjes spelen.

Klik hier om de inventaris van de duinlodge XL te bekijken. 

Boek direct jouw Duinlodge!

Nieuwsbrief inschrijven