Speciaal voor kinderen

Bij Camping de Duinhoeve kunnen kinderen heerlijk spelen, spetteren en relaxen! Voor kinderen van alle leeftijden bieden wij acticiteiten. 

Spraypark met waterglijbaan

Spraypark 'het Spetterparadijs' beschikt over interactieve waterspuiten, fonteinen en een extra brede glijbaan. De lagere, rustigere toestellen zijn speciaal voor peuters & kleuters. Het water van het spraypark wordt direct afgevoerd, waardoor de waterspeeltuin een veilige speelomgeving biedt. De zonnepanelen zorgen ervoor dat we op een milieuvriendelijke manier het water verwarmen.

Speeltuin met airtrampoline 

Grenzend aan het terras van het restaurant ligt de grote speeltuin met diverse speeltoestellen, zoals een wip, klimrek en mini kabelbaan. Met als favoriet de grote airtrampoline van maar liefst 9 bij 12 meter! Hier kunnen kinderen van alle leeftijden naar hartenlust spelen. 

Animatie voor kids 

Tijdens de (meeste) schoolvakanties zorgt ons professionele animatieteam voor leuke activiteiten en blije gezichten! Van ochtendgymnastiek, knutselen en musicals. Tot sport en spel voor de wat oudere kinderen. Met het animatieteam beleven kinderen de leukste avonturen! Bekijk hier het actuele animatieprogramma

Speelweide 

Op de speelweide kunt u heerlijk relaxen en zonnen met het Spetterparadijs en de grote speeltuin letterlijk aan uw voeten. Tijdens de schoolvakanties staat hier een grote tent, waar kinderen terecht kunnen voor leuke knutselactiviteiten en shows. Ook activiteiten als de roofvogelshow, wandklimmen en rommelmarkt vinden plaats op de speelweide. 

Chillzone voor tieners

Speciaal voor tieners vanaf 12 jaar is er chillzone 'de Pitt' voorzien van snelle WiFi en een Smart TV. Via het Netflixaccount kunnen tieners onbeperkt films en series kijken. Voor de oudere kinderen bevinden zich ook leuke speelautomaten, biljard en darts in het restaurant. 

 

Nieuwsbrief inschrijven