Wellness & sanitair

Camping de Duinhoeve beschikt over drie ruime sanitairgebouwen. In twee toiletgebouwen zijn sanitaire voorzieningen voor mindervaliden ingericht. In het derde toiletgebouw vindt u kindvriendelijk sanitair 'het Krukelstrand'. En er is zelfs een wellness! 

Sanitairgebouwen

In alle sanitairgebouwen vindt u standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches en een afwasruimte, waar u kosteloos gebruik kunt maken van (warm) water. Ook zijn er enkele ruimes met een speciale babyruimte en extra grote familiedouche. Bij ons zijn dames en heren gemengd. Dit zodat beide ouders hun kinderen kunnen verzorgen en we zo de ruimtes optimaal kunnen benutten. 

Privé sanitair 

Wilt u het echte kampeergevoel combineren met luxe? Reserveer dan privé sanitair! De ruime badkamers zijn te vinden in alle sanitairgebouwen en zijn voorzien van een eigen wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad. De meeste badkamers zijn gelegen in de kelderverdieping en door een 

Wellness 

Tijdens uw vakantie lekker ontspannen? In de wellness vindt u twee privé ruimtes met elk een eigen jet bubbelbad en ruime inloopdouche. Liever wegdoezelen in de sauna, helemaal privé? De sauna met loungeruimte en inloopdouche is te huren voor anderhalf uur, of langer.

Kindersanitair

Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voeten nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoelen klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest! 

Wasserette

Kleine wasjes, grote wasjes. Laat maar lekker draaien! Camping de Duinhoeve beschikt over een wasserette waar u gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Ook vindt u in de wasserette een strijkplank met strijkijzer. 

 

Nieuwsbrief inschrijven