Overzicht faciliteiten

Met een breed scala aan faciliteiten maken wij uw vakantie compleet. Dit is kamperen zoals het bedoeld is!

Camping

Het Spetterparadijs is speciaal voor de kinderen. Zij kunnen hier naar hartenlust spetteren en glijden! De waterspeeltuin is centraal gelegen. Spetter je mee?!
Schouwen-Duiveland is voor fietsers een waar paradijs! Bij de receptie verhuren we bolderwagens, dames e-bikes, damesfietsen en kinderzitjes
Tijdens de schoolvakanties organiseert het animatieteam een afwisselend programma. Begin de dag met een dansje, knutsel een vogelhuisje of doe mee met het voetbaltoernooi. De dag wordt altijd afgesloten met de Loek en Lot theatershow en een spannende of sportieve activiteit.
Laat ook uw hond genieten van de dagelijkse strandwandeling. Honden zijn op de kampeervelden 1000 en 2000 niet toegestaan, op de rest van de camping zijn honden van harte welkom. Er zijn drie verhuurchalets waar uw hond welkom is. Daarnaast mag hij ook mee in de Duinlodges! Op de camping moeten honden overal aangelijnd zijn en hun behoeftes moeten buiten de camping worden gedaan. Honden zijn het hele jaar toegestaan op het strand, maar moeten wel aangelijnd zijn van april tot oktober tussen 10.00 – 19.00 uur.
Op al onze toeristische plaatsen kunt u gratis gebruik maken van een uitstekend WiFi netwerk. Op onze vaste plaatsen kunt u gebruik maken van een internetverbinding via de kabel. Meer informatie hierover via de receptie.
Bij de receptie kunt u terecht voor vragen over de camping en de omgeving. U vindt hier folders over de verschillende attracties en activiteiten in de omgeving. Wij weten u veel te vertellen over de bijzondere plekjes van het eiland, zo zorgen wij ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt!
Verspreid over de camping zijn een aantal speeltuinen. Bij de ingang van de camping ligt de grote speeltuin met de prachtige airtrampoline!
Buiten het seizoen is het mogelijk uw caravan op onze camping te stallen. Meer informatie hierover vindt u bij de receptie.
Direct vanaf de camping heeft u toegang tot diverse fiets- en wandelroutes. Middels het fietsknooppuntensysteem of wandelknooppuntensysteem kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen, deze kaarten zijn te koop bij de receptie.
Camping de Duinhoeve biedt tieners de ideale combinatie tussen actief en relaxed. Trap een balletje op het voetbalveld of ga lekker zonnen op het strand. Neem ook je survival outfit maar mee naar de camping, want in de directe omgeving is van alles te ontdekken! Na een leuke dag met je nieuwe vakantie vrienden kun je ongestoord je ding doen in de Pitt (12+), een plaats voorzien van super snelle Wifi en een Smart TV met Netflix en diverse televisiezenders. Het motto is "NPA" (No Parents Allowed).
Overal op het park vindt u vuilnisbakken. Onze afvalbakken worden dagelijks geleegd. We hebben één centraal recyclingpunt op het park. Hier kunt u papier, glas en huishoudelijk afval weggooien. De groenafvalinzameling vindt u naast de vakantiewoning.
In de supermarkt vindt u alles wat u tijdens uw vakantie nodig kunt hebben. Iedere dag verse broodjes, leuke aanbiedingen, zwemkleding, vlees voor uw barbecue en het is zelfs mogelijk er koelblokken te huren.
Lekker en betaalbaar uiteten kan bij de Horeca de Duinhoeve! Centraal gelegen vindt u deze horecavoorziening met restaurant, een gezellige bar en terras.
Bij Snackbar de Duinhoeve kunt u terecht voor een ruim assortiment aan heerlijke snacks, frietjes en heerlijk ijs. Om direct op te eten of om mee te nemen naar de kampeerplaats. Keuze genoeg voor iedereen!
In het restaurant staat een biljart en een poolbiljart. Daag uw vrienden en buren uit om een potje te spelen!

Sanitair

Geniet van puur wellnessgeluk in een privé ruimte met een tweepersoons bubbelbad en ruime inloopdouche.
Douchen op een verhoging, zodat papa en mama er goed bij kunnen, wastafeltjes die zo laag zijn dat jij er gewoon je tanden kunt poetsen en natuurlijk wc`tjes waar je voetjes nog gewoon bij de grond kunnen. En als je dan even op je broertje of zusje moet wachten… staan er verwarmde strandstoeltjes klaar waar je even op uit kunt rusten. Kom je snel kijken? Zo wordt douchen een feest!
Op de camping kunt u gebruik maken van de vernieuwde sanitairgebouwen inclusief gratis gebruik van (warm) water. Naast de standaard voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches etc. bieden wij ook enkele privé badkamers aan. De ruime badkamers zijn te vinden in alle nieuwe toiletgebouwen en zijn voorzien van een wastafel, toilet en ruime inloopdouche of een bad.
Heerlijk wegdoezelen in de sauna, helemaal privé. Daarna een koude douche (of een warme) en even relaxen in een van de relaxstoelen, ook dat kan bij ons. Onze sauna kunt u via de receptie huren voor anderhalf uur, of langer.
Even snel een wasje draaien tijdens uw vakantie? Camping de Duinhoeve beschikt over een wasserette waar u gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Ook vindt u in de wasserette een strijkplank met strijkijzer.
Voor mindervaliden zijn er in de toiletgebouwen (omgeving 1000-2000 en 3000) speciale sanitaire voorzieningen ingericht. Het sanitair is gesloten en alleen toegankelijk met een sleutel. Bij de receptie ontvangt u tegen borg een sleutel.

Nieuwsbrief inschrijven