Praktische informatie

Camping de Duinhoeve is een gezellige, ruim opgezette familiecamping in de duinen van de Kop van Schouwen, ongeveer 3 kilometer van het dorp Burgh-Haamstede en vlakbij bos en strand (1500 meter). In het centrum van Burgh-Haamstede vindt u onder andere een aantal gezellige restaurantjes, maar ook het pittoreske stadje Zierikzee is niet heel ver. In verschillende dorpen op Schouwen-Duiveland worden in de zomermaanden markten georganiseerd. 

Camping de Duinhoeve beschikt over verschillende fijne faciliteiten die uw vakantie compleet maken, en ook aan de kinderen is gedacht!

In de supermarkt kunt u iedere morgen verse broodjes kopen en u kunt hier goed terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Geen zin om zelf te koken? Dan kunt u terecht bij Horeca de Duinhoeve, het restaurant of de snackbar. 

 

Luxe faciliteiten

Camping de Duinhoeve beschikt over verschillende luxe faciliteiten, die uw vakantie compleet maken. Onder andere gratis WiFi, een sauna en whirlpool en wasserette zijn aanwezig. 

Bekijk onze faciliteiten

Voor de kinderen

Kinderen kunnen hun hartje zeker ophalen op Camping de Duinhoeve. Spetteren en glijden in het Spetterparadijs, oefenen voor een musical of knutselen met het animatieteam, chillen in De Pitt, of spelen in een van de speeltuinen, er is zoveel te doen!

Wat bieden wij voor kinderen?

De plattegrond van de camping

Camping de Duinhoeve is een grote familiecamping, met in totaal zo'n 1500 plaatsen! Klik snel verder om de plattegrond te bekijken!

Bekijk de plattegrond

De tarieven

Benieuwd geworden naar de prijzen? Klik snel verder om onze tarieven te vinden!

Bekijk onze tarieven

De omgeving

Een dagje op pad? Vanuit Camping de Duinhoeve kunt u perfect verschillende uitstapjes in heel Zeeland maken! Het Watersnoodmuseum, het Klimbos of Zierikzee, ze liggen allemaal op korte rij-afstand van de camping. 

Een prachtige omgeving

Supermarkt de Duinhoeve

In onze goed uitgeruste Attent Supermarkt kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Bekijk de winkel

Horeca de Duinhoeve

Geen zin om zelf te koken, of zomaar lekker een kopje koffie op het terras? Ga dan zeker eens langs bij de Horeca of Snackbar!

 

Ontdek de horeca

Nieuwsbrief inschrijven