Buitengewoon genieten aan de Zeeuwse kust

Aan de rand van de duinen en het bos verblijft u op ruime kampeerplaatsen of in unieke accommodaties. Gezinscamping de Duinhoeve ligt midden in de natuur en is voorzien van de juiste ingrediënten voor een top vakantie in Zeeland!

Ontdek de camping

Uren speelplezier..

Schommelen, glijden en lekker klimmen, kinderen kunnen hun hartje hier zeker ophalen! Doe mee met te gekke activiteiten van het animatieteam of maak een plons in waterspeeltuin het 'Spetterparadijs'.

Ontdek het spetter en speelplezier!

Pure verwennerij

Genieten van een ontspannen vakantie, waar kan dat beter dan aan de Zeeuwse kust? Na een dag uitwaaien aan het Noordzee strand kunt u hier heerlijk relaxen in de wellness!

Pure verwennerij

Vakantie met de hond

Gelegen aan de rand van het bos kunt u hier overnachten in een waar paradijs. Natuurlijk het liefst met uw viervoeter! Vanaf de camping loopt u ook zo richting het strand.

Vakantie met de hond

Lekker eten & drinken

Genieten van lekkernijen hoort er natuurlijk bij tijdens een vakantie. Zo kunt u broodjes halen in de supermarkt, heerlijk dineren in het restaurant of een ijsje halen in de snackbar.

Lekker eten & drinken

Schitterend gelegen

Hier is het goed vertoeven voor strand- en natuurliefhebbers! De camping is gelegen vlakbij Boswachterij Westenschouwen en het Noordzeestrand. Er zijn diverse routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers en ruiters. Ga er lekker tussenuit en geniet optimaal van het Zeeuwse buitenleven! 

Ontdek de omgeving

Wat onze gasten zeggen

Nieuwsbrief inschrijven