Huurchalets

Vakantie is echt genieten in het mooie Zeeland op camping De Duinhoeve in Burgh-Haamstede. Wilt u genieten van rust en natuur en het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? Huur dan één van onze luxe chalets.

De chalets zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken en ruime woonkamer. De badkamer bestaat uit toilet, douche en wastafel. In de grote tuin staan tuinstoelen en een tafel voor u klaar – lekker buiten eten, lezen en spelletjes doen. Ook de WiFi is verzorgd, u kunt gratis gebruiken maken van draadloos internet.

Alleenreizende jongeren zijn op onze familiecamping en in onze chalets niet toegestaan.

Slaapgelegenheid: vierpersoons chalets –
honden niet toegestaan

De vierpersoons huurchalets zijn voorzien van twee slaapkamers: een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee onderschuifbedden. Zo is er plaats om bijvoorbeeld uw eigen kinderbed te plaatsen.

Slaapgelegenheid: vier- en zespersoons chalets –
honden wel toegestaan

Onze zespersoons huurchalets hebben 2 slaapkamers met vaste bedden en een opklapbed voor 2 personen in de woonkamer. De vierpersoons chalets waar honden welkom zijn hebben twee slaapkamers: de ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed.

Alle bedden zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens. U kunt zelf bedlinnen en handdoeken meebrengen of dit ter plaatse huren. Via de receptie kunt u ook beddengoedpakketten en handdoekenpakketten huren.

Klik hier om te kijken waar de huurchalets zich bevinden op onze camping.