Zeeland

www.arsenaal.com

Ontdek de provincie met op z’n allermooist

Veere
Met Veere was eens een machtige handelsstad aan het Veerse gat. Nu is Veere een prachtige stad aan het Veerse meer. De rijk beladen schepen uit Schotland hebben plaats gemaakt voor jachten in de havens.  De rijke geschiedenis van Veere, één van de zeventien blijkt uit de vele monumenten die het kleine stadje heeft: beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland Stadhuis van Veere, De Schotse Huizen, De Campveerse Toren.

Vlissingen
Vlissingen is na Terneuzen en Middelburg, de derde grote gemeente van Zeeland met ongeveer 45.000 inwoners. Vlissingen is een maritieme stad aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee en heeft een grote haven. Belangrijkste attracties van Vlissingen zijn de boulevards aan de Westerschelde en het strand.

Uithaven Kamperland (22 km van de camping)
Met het hele gezin een leuk dagje uit, ook bij slecht weer. Lasergamen, Laserspelletjes, films in het Zeeuws Planetarium, eten in het Restaurant Jagklub of Pannenkoekenhuis, Gara Rufa visjes in Fish4Feet, Disco Bootjes, Midgetgolf en Boksbal. Alle activiteiten op één locatie, uniek.

Spelerij Molen de Jonge Johannes (26 km van de camping)
Molen de Jonge Johannes ligt naast de N57 bij Serooskerke (Walcheren). Mooie locatie om te genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras. De kinderen kunnen zich in de speeltuin met kabelbaan, skelterbaan, reuzespringkussen en midgetgolfbaan vermaken.

Middelburg (32 km van de camping)
Middelburg is één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten van Zeeland. Het Abdijplein is zeker een bezoekje waard en u kunt de stad ook vanaf de abdijtoren (de Lange Jan) bekijken. Maar Middelburg is ook een leuke winkelstad. U kunt met de SchouwenDuivelandPas gratis met de bus naar Middelburg. 

Mini Mundi in Middelburg (32 km van de camping)
In Mini Mundi in Middelburg kunt u de markante gebouwen van Walcheren in het miniatuurpark Miniatuur Walcheren ontdekken. Beleef de verschillende attracties van het pretpark en de buitenspeeltuin! Met slecht weer kunt u ook zeker terecht in Mini Mundi. In de overdekte speeltuin in het paviljoen kunnen kleine en grote kinderen eindeloos klimmen en klauteren.

Indoor Karting Middelburg (34 km van de camping)
Indoor Karting Middelburg is gevestigd op het industrieterrein te Middelburg. Karten is voor jong en oud; wij beschikken over speciale kinderkarts (vanaf 1.30m). In onze horecaruimte kun je de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen “panorama” uitzicht op de voet kunt volgen.

Arsenaal Vlissingen (34,1 km van de camping)
Van het bovendek tot het donkere ruim, in dit zeeroversnest is er voor jong en oud van alles te beleven! Speur als een echte piraat op 65 meter hoogte de Westerschelde af. Ontdek bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Het Arsenaal heeft ook een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria.

De Goese Golf (40 km van de camping)
Op de mooie 18 holes baan kunnen gevorderde golfers hun hart ophalen. Ook voor beginners is er uitdaging te vinden op de Par-3 baan. Volg een les en geniet daarna van het wijdse uitzicht vanaf het terras van de brasserie (www.goesegolf.nl).

Eeterij – spelerij Vierlinden (40 km van de camping)
Zowel in de zomer als wintermaanden is Eeterij-spelerij Vierlinden in Goes een prima locatie om lekker een dagje te genieten, er is een binnenspeeltuin, midgetgolf en buiten zijn er mooie wandelpaden dwars door de Hollandsche hoeve.

Stoomtrein Goes-Borsele (40,1 km van de camping)
Rij mee in een unieke trein. De stoomtrein Goes-Borsele voert jong en oud door het mooie Zeeuwse Land. Het is ook mogelijk een trip met de stoomtrein te combineren met andere uitjes in Zeeland of met een mooie fietstocht.

Speelboerderij Klok’Uus (42 km van de camping)
t Klok’Uus in ‘s-Heer Arendskerke biedt leuke en originele activiteiten voor volwassenen, zoals outdoor lasergame, boerengolf, solexrit, een slibcursus of indoor karten. In ons sfeervolle restaurant kan voor- of nadien, genoten worden van een heerlijk hapje en een drankje of maak een keuze van ons menu en bbq buffet.

Berkenhof’s Tropical Zoo (50 km van de camping)
Ontdek meer dan 50 tropische diersoorten in de Tropical Zoo in Kwadendamme, Mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino’s in de Fossielenmijn & Dino expo. Als klap op de vuurpijl kunnen de kids lekker ravotten in de overdekte kidsjungle. Ook is er een sfeervol restaurant met terras voor een lunch of zelfs familie- /bedrijfsfeest.

Bekijk de website van VVV Zeeland voor een compleet overzicht.